Una escola d'estiu diferent

Jocs Esportius

L’educació física és un dels pilars fonamentals en el procés educatiu dels infants i és per això que hi tenim un espai dedicat a ella. Sempre, però, guiat a través del joc per a passar un estiu molt divertit.

Tallers creatius i educatius

Apostem per una educació en lleure activa amb tallers pensats per un aprenentatge motivador: escacs, música, treballs manuals i una aula d’estudi amb jocs matemàtics és la nostra proposta per l’Escola d’Estiu.

Sortides a la platja

La nostra platja urbana per excel·lència, la Platja Gran, es troba a escassos metres de la seu de l’activitat diària. Farem dues sortides setmanals per a fer jocs tant a l’aigua com a l’arena.

Les nostres activitats multieducatives

Varietat i qualitat, la nostra insignia d'identitat.

Des de l’Associació Chess Menorca, en David Pons Carreras, impulsor del programa ‘Escacs a les Escoles de Menorca’, coordinarà l’escola d’Estiu on es faran tallers específics impartits per a professionals de l’ofici, donant un ensenyament de qualitat.

 • Taller d’Escacs

  Es treballa, sobretot, la presa de decisions, la reflexió-reacció, l’anàlisi concret, la concentració, la planificació i el pensament abstracte.

 • Aula d’estudi

  Espai per a poder reforçar acadèmicament algun aspecte que es cregui important i fer jocs matemàtics a partir del Mètode ABN.

 • Manualitats

  La creativitat a partir dels treballs manuals són una eina del tot eficaç per a aconseguir nous coneixements i experimentar noves emocions.

 • Taller musical

  Es treballarà amb accions tant en l’àmbit del llenguatge com pel que fa a l’audició i inclús de la creació de lletres o de música.

Apunta't ara!

No t'ho pensis més i inscriu-te a l'escola d'Estiu de Ciutadella 2021.

Inscripció